Siinä Minä Sitten Seisoin Keskellä Hotellihuonetta Alastomana Ja Vieras Mies Survoi Paria Sormeaan Vasta Hiukan Kostuneeseen Vittuuni Ja Samalla Suorastaan Väkivaltaisesti Kouri Tissejäni.

Me olemme kertoilleet aina toisillemme lähes kaikki "seikkailumme". Pikkuhiljaa hän alkoi liikutella sormeaan nopeammin edestakaisin. hän otti lisää rasvaa ja laittoi toisenkin sormen. Hetken päästä hän otti minun kullistani kiinni ja alkoi runkkaamaan sitä samaan tahtiin kun pani minua. kysyi Make. käskin kuitenkin Maken lopettamaan koska meinasin laueta melkein heti. Make sanoi että niin oli hänkin mutta eihän se nyt niin pahaltakaan ollut tuntunut vai kuinka. Säpsähdin ja nousin äkkiä ylös ja käännyin ympäri. Make sai ensin vaatteensa Parhaat Treffisivustot Esittelyssä pois. menin sängylle ja levitin jalkojani.

treffit netissä

Hän lopetti nopeasti ja käveli autolle. Nyökkäsin naiselle vastaukseksi, koska pelkäsin sanovani jotain väärää...Minä menin makaamaan sängylle ja odottamaan samalla elämäni ensimmäistä lesboseksiä!(On ollut paljon töitä, joten en ole ehtinyt kirjoitella...)Kun Perttu huomasi minun lauenneen, hän vetäytyi ulos minusta ja ja työnsi kullinsa Panoseuraa Netistä - Luo Maksuton Profiili syvälle kurkkuuni. Ja jos joku haluu keksiä kuvitellun tarinan minusta ja itsestään, ni lähettäkää mulle ihmessä niitä;))
Perttu puhui nöyrästi hänen kanssaan, ja meni sen jälkeen autoon sisälle.

(msn vaa ihmees seuraa. Perttu nai minua yhä kurkkuun, kunnes kuuli auton ajavan pihaan.

Tulija oli nainen.

Riittavasti askelia Ryhdy seuraamaan paivittain ottamiesi askelten maaraa vaikkapa askelmittarin tai alypuhelinsovelluksen avulla. Kun keskiarvo on selvilla, ryhdy kasvattamaan sita vaha vahalta.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/sydan/2016021121102561_sd.shtml

Rhodoksella

Vittuni oli kuin tulessa siitä kovasta rynkytyksestä ja rintojani kivisti niitä kohdannut järjettömän kova käsittely.

Luulin halkeavani. Sain päähäni soittaa miehelleni. Siinä minä sitten seisoin keskellä hotellihuonetta alastomana ja vieras mies survoi paria sormeaan vasta hiukan kostuneeseen vittuuni ja samalla suorastaan väkivaltaisesti kouri tissejäni. Hän puristeli niitä aika kovakouraisesti ja venytteli nännejäni liiankin lujaa. Samalla hän otti purkin ja ruiskautti norot myös paljaille rinnoilleni ja alkoi mitään kyselemättä hieromaan myös rintojani. Se ei ollut tarkoitukseni, mutta kun murjotus jatkui vielä seuraavanakin päivänä, niin otin pikalähdön aurinkoon ja suuntana oli Rhodoksen saari. Mieheni suuttui välittömästi ja totesi, että vai tekee rouvan mieli tummaa miestä. Sitten hän löi luurin korvaani, enkä saanut sanottua sanaakaan hänelle. Tämä opettavainen kertomus on tositarina muutaman vuoden takaa. En tiedä, mikä oli, mutta siinä minä kiltti kotiäiti olin matkalla kohti hotellihuonetta mukanani hiukan pöhöttynyt entinen gigolo. Tein itselleni tukevan rommikolan ja join sen yhteen menoon.

Kivusta ja nautinnosta

Petterin toinen käsi siveli Markuksen takaraivoa ja upposi hiuksiin, jotka sojottivat sekaisin nahkaremmien välissä. Petteri ei ikinä ollut hukkunut vaaleaan pellavapäämereen.Aivan liian nopeasti sormet liukuivat ulos ja Markus ynähti pettyneenä. Petterin huoli ja välittäminen koskettivat häntä jostain sydämen seutuvilta ja hän olisi halunnut antaa periksi ja pyytää lopettamaan, mutta hän ei pyytänyt.

Petteri puki työn vaatimat vaatteet ylleen. Vain sillä oli merkitystä. Se antoi luvan luovuttaa. Toinen, kolmas.

treffit netissä
Tags: