Hyväilin Hänen Lanteitaan Hänen Pörröttäessä Hiuksiani Syleillessämme.

Itse olin tuolloin kolmevitonen, eikä eläkeläisten seura oikein tuntunut iskevän. "Vittu sä oot taitava", muistan sanoneeni. Sitten vaihdettiin asentoa: minä selälleni ja Laura ratsastamaan. Laura kysyi, missä hotellissa asuin ja vastattuani hän sanoi saattavansa minut sinne. Kauniit, tummat silmät ja jotenkin eksoottinen olemus. Levitin Lauran reidet uudelleen auki ja menin hänen päälleen makaamaan. Välillä pysähdyin kokonaan ja nuoleskelin Lauran pystyssä nöpöttäviä nännejä. Suudelma muuttui pikkuhiljaa kiihkeämmäksi ja kielet tulivat mukaan; tässä vaiheessa huomasin, että Lauralla oli kielessä lävistys. Vittu mikä gimma!Lupaavaa, ajattelin ja läväytin kauneimman hymyni. Tumma, kaunis nuori nainen, joka korkokengät jalassa oli melkein minun pituinen (185 cm). Ranta oli autio ja ainoa valaistus oli puolikuun suoma valo.

treffit seksi

Herkän suudelman jälkeen molemmat perääntyivät hämmentyneenä.
Hyväilin hänen lanteitaan hänen pörröttäessä hiuksiani syleillessämme. Olin juuri muuttanut uuteen kerrostaloon seitsemänteen kerrokseen. Kysäisin hänen kerrostaan Seksitarina: Teinipoika Saa Seksiopetusta Perheenäidiltä ja samassa kuulin maailman kauneimman ja koskettavimman äänen vastaavan: seitsemänteen kiitos. Suutelin hänen kaulaansa hänen nojatessaan pää takakenossa hissin seinään. Tunsin hänen kovat nänninsä sormieni välissä ja pehmeät rintansa kämmenissäni. Kuin yhteisestä ajatuksesta huulemme kohtasivat. Lopetin rintojen hyväilyn ja otin tällä kertaa kiinni lanteista ja aloin pitkin vedoin naimaan häntä.

+ +Anyone is free to copy, modify, publish, use, compile, sell, or +distribute this software, either in source code form or as a compiled +binary, for any purpose, commercial or non-commercial, and by any +means. +In jurisdictions that recognize copyright laws, the author or authors +of this software dedicate any and all copyright interest in the +software to the public domain.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Narttu alistuu

Kiiveten hitaasti kohti märkää vakoani, saivat minut taas haluamaan näitä miehiä yhäkin enemmän..

Hitaasti lähdin kohti portaita...sydämeni alkoi jyskyttää jännityksestä noustessani yläkertaan, ja etsiessäni oikean oven..

Ja ennen kuin ehdin kääntyä katsomaan, mies oli kadonnut...

-Kas...narttuhan on ihan kiimassa...sehän jo tarjoaa itseään meille...

Miehiä täytyi olla ainakin kolme..

Ja sitten se tuli...isku vasten paljaita pakaroitani...ja tutun miehen, ystäväni veljen ääni..Hän hyväili pilluani, levitti turvonneita häpyhuuliani ja etsi sormellaan klitoriksen. Juhlat olivat jo alkaneet, kun viimein ehdin paikalle käytyäni siistiytymässä.

Ystäväni veli oli saanut minut sanoillaan, ja teoillaan niin herkäksi, että levittäisin jalkani varmasti kenelle tahansa sitä pyytävälle...

-Narttu ei puhu ennen kuin annetaan lupa!! Otteista tunnistin läsnä olevan ainakin kaksi miestä.

-Hyvä, narttu on kehissä taas...mene yläkertaan, ensimmäinen huone vasemmalla...

Toinen mies istuutui viereeni, hyväili yhäkin sukkien verhoamia sääriäni...reisiäni...toinen mies tuli seisomaan eteeni...


Ynisin ja voihkin minkä pystyin...levitin jalkojani enemmän...tein tilaa miehen kädelle..sormille..jotka viimein löysivät herkimmän kohtani, ja työntyivät jo valmiiksi märkään reikääni..

-Päästäkää....koitin huutaa ja rimpuilla, sillä vaistosin huoneessa olevan enemmän kuin kaksi miestä...

treffit seksi
Tags: