Mietin Kauhulla, Että Jos Mies Ei Kohta Tule Joudun Siirtämään Painoni Rinnoilta Pois Ja Dildo Työntyy Syvälle Pilluuni.

Isoin kalu mitä olen imenyt, ajattelin. En halunnut touhuilla hänen kanssaan.Nousin ylös suoristaakseni jalkani.Huomasin, että parkkipaikalla oli parkissa moottoripyörä ja rekka-auto. Lähdin kävelemään kohti miestä. Tuoksui mieheltä.

- Nyt tulee, hän sanoi.

– Jätkällä on niin iso kyrpä, ettei mahu suuhun, sanoin.Ajelin taas kohti merenrantaa ja tuttuakin tutumpaa parkkipaikkaa.

treffit seksi

Tottahan after skihin lähtisimme, tällä reissulla ei liikoja nukuttaisi!

"Heeeeeei nainen, nyt punaa huuliin ja tukka kiharalle, taksi on tilattu tunnin päästä hakemaan!" Sydän tuntui pomppivan kurkustani ulos. Havahduin kollegani ääneen ja hymyillen hipsin omaan huoneeseeni vaihtamaan vaatteita. Istu siihen, ihana, istu.." Otin laukkuni ja lähdin työntymään ihmismassan läpi kohti ravintolan eteistä ja portaita alas vessatiloihin. Ei. ", kuiskasit siirtäen hiussuortuvan pois poskeltani.

Kohujen saattelemana kuuluisuuteen astuva artisti tietaa, etta nykymaailma tarvitsee itsensa likoon heittamista. Tavallinen on tylsaa.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/01/25/nandie-nousee-ryminalla-eetteriin/

Kohtalokas kohtaaminen 3


"Aika mainio paketti, pullukoilla tytöillä on aina hyvä perse.." tyyppi myhäili kun laittoi Venäläiset Naiset – Korkealuokkaista Deitti Palvelua pallosuukapulaa. Itsellä pyöri päässä äskeinen filmi joka oli kännykkäkameralla Katso Täältä Suomen Suosituin Deittipalvelu kuvattu ja varsinkin se ettei se joutuisi miltään osin julkiseksi..Onneksi ei hirmu kovaa mutta kirpoi silti. Homma nimittäin saattaisi hieman sattua ja asenne piti olla nöyrä että pääsisin jossain vaiheessa pois.

Maassa oli viltti jonka päälle mut komennettiin. "No niin.. nyt sitten jäätkin siihen, älä hätäile et joudu olemaan pitkään yksin", kuului lause joka vahvisti epäilyni että joku muukin on tulossa paikalle. Miltä kuulostaa?

"Mä vähän leikin sun paikoilla ensin ja sitten voitas ottaa pieni roolileikki...

Vankila 6

Hyvää palautetta on tullu, kiitos :)

------

Maattuani sängyssä pitkään olen aivan hiessä ja kastellut lakanat. Kun hän on saanut tarpeekseen hän sanoo:"käännetääs sut ympäri." hän irrottaa minut sänkyjen päädyistä ja käännyn mahalleni. Ja kauhukseni huomaan että se on tosi iso. Mieskin tuntuu sen huomaavan ja sanoo:"eikö tunnukkaan enää hyvältä, sähän oot vaa mun lelu" hän jatkaa naintia ja lopulta lasti taas lentää pilluuni. Mietin kauhulla, että jos mies ei kohta tule joudun siirtämään painoni rinnoilta pois ja dildo työntyy syvälle pilluuni. "no nyt sanot joka iskun jälkeen:kiitos, herra kun pistit dildon pieneen perseeseeni, älä vain ota sitä pois."Se on kuitenkin turha luulo haluaahan hän leikkiä "uudella lelullaan". Pikemminkin minua ällöttää ukko. "vieläkö haluut" hän kysyy ja en vastaa mitään pallon takia. "mä oon aina halunnu maistaa kuumaa pillua" mies sanoo ja asettaa päänsä haarojeni väliin ja alkaa nuolla. Kun sen olen tehnyt mies menee johonkin ja tulee taas hetken päästä. Hän ottaa sängyn vierestä lattialta puukepin ja tajuan mitä hän aikoo.

treffit seksi
Tags: