Olin Kaupungilla Kävelemässä Ilman Sen Kummempaa Päämäärää.

Ei muuta kun äkkiä suihkuun. En ollut todellisuudessa valmistautunut tuohon puheluun, mutta pienten kuulumisien vaihdon jälkeen saatiin sovittua tapaaminen, vielä samalle illalle. "Jarno Sanoin vaan ensin "Marjo" ja jäin odottamaan, Marjo oli vielä selin minuun päin ja myönsi hiljaisesti kuuntelevansa. Marjo katseli ympärilleen ja sitten sain Kokemuksia & Tietoa jo toivotettua Marjon tervetulleeksi, esittelin vähän huoneistoa Marjolle: makuuhuone, kylpyhuone, olohuone, tuolla on keittiö, mutta älä suotta sinne katso (tiskit oli siis tiskaamatta). Hymyilevät kasvot ja hyvä peppu ovat ulkoisesti naisessa se mikä minut saa haukkomaan henkeä, ehkä sen takia en saa enää sanaa suusta kun pitäisi naista alkaa jututtaan ;) Ei olisi uskonut että tähän mennessä paras seksikokemukseni alkaisi niinkin epäromanttisesta paikasta kuin bensa-asemalla. Se katse oli kuitenkin paljon puhuva, mutta eihän sitä ikinä tiedä mitä tapahtuisi. Puin muut vaatteet päälle, voimakkaasti kulutetut mustat farkut ja t-paita jonka päälle neule, valmis "taistoon".

treffit seksiSehän sopii, neuvo reitti niin lähdetään. Hän meni makaamaan selälleen reidet yhdessä, otin kortsu paketin taskustani ja Krisse hymyili kauniisti, kullini oli ihan kovana kun avasin Krissen reidet ja aloin hivellä pillua. Krisse otti kiinni tahmeasta kullistani ja puristi vetäen kättään kohti terskaa, spermaa tuli vähän kullin päähän ja valui peitolle, hän hiveli pallejani ja sai minut syttymään uudelleen.Heti kun Krisse ojentautui otin kiinni hänestä ja suutelimme, kullini alkoi kovettua vasten Krissen reittä ja hän varmasti tunsi sen kun pyöritti kieltään ja suuteli himokkaasti.Kun muita ei ollut kuulemassa hän vastasi lähtevänsä vaikka tänään heti vuoron jälkeen, katsoimme toisiamme ja sanoin hakevani hänet kunhan aika ja paikka on tiedossa.

Ole huoletta en minä mitään sellaista ole ajatellutkaan vaan itsehän ehdotin tapaamista ja tässä ollaan, kun Krisse kyykistyi avaamaan kenkiensä solkia hänen hameensa oli niin ylhäällä etten pystynyt pidättelemään itseäni. Hän hymyili sanoen, kuulehan kun sanoin katselleeni sinua olen suoraan sanoen halunnut tutustua suhun paljon lähemmin kuin luuletkaan, haluatko juoda ne kahvit mun asunnolla Krisse kysyi.Menimme kerrostalon pihaan ja Krisse neuvoi minut ajamaan vapaana olevalle vieraspaikalle, noustiin autosta ja mentiin talon alaovesta hissille, kun Krisse painoi kolmoskerroksen nappia hissi nytkähti ja niin hänen rintansakin.

Hän halusi ottaa kullini suuhunsa enkä estänyt kun tiesin olevani terve, käännyimme niin että sain Krissen päälleni ja aloin nuolla hänen limaista pilluaan.

We make this dedication for the benefit +of the public at large and to the detriment of our heirs and +successors. We intend this dedication to be an overt act of +relinquishment in perpetuity of all present and future rights to this +software under copyright law.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Vanhempi on parempi

Ritva naurahti ettei kyllä tiedä seksikkyydestä mitään mutta oli hänelläkin aikaa toistakymmentä vuotta siitä kun oli miestä saanut, ja jos nyt on mahdollisuus niin mikä ettei. Ritva touhusi Eroottinen Yllätys Illalla keittiön tiskipöydän ääressä hommiansa, kun ensimmäistä kertaa kiinnitin huomioni hänen takapuoleensa joka näytti hyvin muodostuneelta ja hyvin säilyneeltä ikäisekseen. Olin kaupungilla kävelemässä ilman sen kummempaa päämäärää. Haluan lisää ja Ritvan kanssa olen välillä saanutkin kun on olemme tavanneet. Aloin nuolla Ritvan pillua, imin ja nuolin ja työnsin kieleni syvälle niin että Ritva alkoi huutaa suoraa huutoa saadessaan orgasmin. Ritva sanoi että haluaa maistaa miltä kulli maistuu kun ei ole vuosiin saanut.

Ritva kysyi että onko pojan jalka kipeä kun noin vaikeasti kävelee. Kun sitten vielä valkoisen silkkipaidan alta kuulsivat rintaliivit, jotka peittivät pienet mutta kivan muotoiset rinnat, oli silmäni naulitut tuohon vaaleaan naiseen. Olen 40-vuotias eronnut mies ja ei ole paljon naiset kiinnostanut ennen seuraavaa tapausta. Kun vielä kiihotin Ritvaa anusaukon kohdalta sormellani, alkoi Ritva villin huudon orgasmissaan. Seisokkiani peitellen yritin sitten kurotella astioita hyllyltä, siinä ilmeisesti onnistumatta, koska huomasin Ritvan tuijottavan etumustani.

Ritva halasi ja aloitti kyselyn elämän asioista, emme olleet tavanneet ainakaan 25 vuoteen, joten ihmeteltiin siinä sitten että kuinka toisemme edes tunnistettiin varsinkin kun minä olin melko nuori viimeksi tavatessamme.

treffit seksi
Tags: