We Make This Dedication For The Benefit +of The Public At Large And To The Detriment Of Our Heirs And +successors. Lähteet...

Ja pääosin metsätaivalta.

-Olen, vastasin. Hän halusi nukkua minun sängyssä minun vieressä. Hän jännitti ihan selvästi.

Lähdin kävelemään valaistua polkua pitkin kotia kohti. Kävelin aika reippaasti.

Hetken kuluttua hän rupesi nyyhkyttämään ja sanoi, ettei tämä onnistu. Hetken kuluttua edessäni oli aika juopuneen näköinen punatakkinen vaalea tyttö.

treffit seksi

Yritin kiimasta huolimatta hieman estellä, jolloin hän tarttui vahvoin käsin lantiostani kiinni ja painoi itsensä pohjaan asti keralla...tunsin kipua, tuskaa, hämmennystä sekä uskomatonta kiimaa. Tajusin, etten ollut itse saanut orgasmia Ruusussa. Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! Olen 40v ok näköinen ukkomies ja muutaman kerran runkkaillut toisen kundin kanssa. En kiinnostanut enkä oikein edes tiennyt, mitä haluaisin... vielä.

Peppuni pyöri kuitenkin imassa kuin odottaen. Pieni imu vielä ja runkkausliike, jonka jälkeen rullasin hänen paksun peniksensä päälle punaisen kortsun. En edes pystynyt ihmettelemään tapahtuvaa vaan nautin toiselle nautinnon tuottamisesta.Hitaasti, mutta varmasti hän avasi vyöni soljen, housujeni vetoketjun ja veti ne boksereiden kanssa nilkkoihin. Olin kuin unessa: upea mies otti ohjat käsiinsä.

+In jurisdictions that recognize copyright laws, the author or authors +of this software dedicate any and all copyright interest in the +software to the public domain. We make this dedication for the benefit +of the public at large and to the detriment of our heirs and +successors.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Savottasaunassa

Kiertelen yhäkin hommissa suomen pohjoisemmalla puoliskolla, vaan yhden savotan kohdalla sattui jotain erikoista ja siitä kerron nyt. Takaseinällä koko seinän levyiset lauteet, kaikki puuosat oli mustia kuten savusaunassa aikoinaan on ollutkin.

Liike oli niin nopeaa että Martta sai ensimmäisen orgasmin heti ja ruikkasi lemmennesteensä kullinvartta pitkin lattialle, otin tisseistä kiinni kovemmin ja nojauduin kokonaan Martan ihoon kiinni, leivoin jättirintoja, tunne oli sanoinkuvaamaton, tunsin ihon ihollani joka kohdalla ja rakastin sitä ja kulli sousi Martan lämpimässä ja liukkaassa pillussa semmoista vauhtia että siemensyöksy lähti liikkeelle jostain kaukaa mutta tuli sellaisella nopeudella ja voimalla etten kerennyt kunnolla laittaa jalkoja alle vaan melkein kaaduin ja olisin kaatunutkin ellei Martta olisi ottanut perseestäni kiinni.

Tuoksu huumasi, kauhaisin padasta lähes kiehuvaa vettä kylmän sekaan vatiin ja huuhtelin muutaman päivän pölyt pois.

Hän sanoi että nuorimies on hyvä ja Parinvaihtoa - Miksi Ei? pesee nyt emännän vähä niin kuin saunavuokrasta.

Sauna oli pukuhuoneen puolelta lähes läpinäkyvän harvasta laudotuksesta tehty, riisuin nopeasti ja pujahdin löylyhuoneen puolelle.

Vai että tämmöinen sottapytty sinä oletkin ja vanhalle naiselle mällin hajua tänne kannat jotta oikein himot alkaa hyrräämään, huomasin sen jo tuolla sisällä että nyt on kullintuoksua ilmassa.

Olen kolmikymppinen reipas nuorimies.

Kömmin salamana alas ja painelin kullini taas jalkaväliin, vaikkei sen enää pitänyt seistä se nyki jo omien mittojensa ohitse, liekkö sauna syynä siihen vai selibaatti vai molemmat höystettynä martalla.

Kommenttia..

Poislähtöä tehdessäni Martta sanoi saunaillan ollen aina keskiviikko eikä tänäänkään tehdä poikkeusta ja jos vanha ulkosaunan löyly kelpaa niin saunassa on ollut tulet muuripadassa jo jonkin tunnin, eikä selänpesukaan ole ongelma, kuulemma savottajätkien selät pestiin ennen vanhaan oikein takuutyönä naurahti Martta.

Hän rupesi pesemään takapuoltani ja jalkojani, yhtäkkiä hän pujotti saippuaisen kätensä takakautta palleilleni rutistaen niitä ja kullini joka seisoi kuin viimeistä päivää alkoi sykkiä valtavaa satsiaan mahalleni ja penkille, Martta runkkasi kyrpääni hangaten ranteellaan pallejani niin kauan että viimeiset tipat oli tulleet.

treffit seksi
Tags: