Aaaahh.

Pyysin Hannaa irrottamaan pistokkeen, etten saa sähköiskua, konetta korjatessani.

Punastuin enkä sanonut mitään. Sänky kastui, kun hänen pillunsa lypsi mehuja desilitra kaupalla. Hanna huohotti kokoajan, minun suudellessani hänen kiinteitä reisiään. , Hanna kysyi.Nyt päätin lähteä siirtymään alemmas ja koko matkan ajan suutelin hänen vatsaansa. Nyt Hanna alkoi kouristelemaan Mitä Nainen Haluaa ? selkäänsä ja hänen pillunsa alkoi supistelemaan ja muuttui entistäkin liukkaammaksi. Hänellä oli todella kiimainen ilme.

treffit

Want to know how to pronounce the Finnish word treenata? We'll say it.

Lähteet... http://www.wordhippo.com/what-is/how-do-you-pronounce-the/finnish-word-ca1d9d67a759db22d11f593f88c11572347e2652.html

Yksikseni..

Kateni koskettaa klitoristani ja pyorittelee sita sormien valissa. Vapisen mielihyvasta, ahh, pilluni supistelee, tuun ihan just. Kokeillaan.Tunnen kuinka pilluni supistelee taas. Mmm.

Sormet pois pillustani, ainoastaan klitoris saa nyt hoitoa. Hinkkaan, painelen jaapalalla. Mmm, tuntuu hyvalta. Se ei tosin nyt hoitoa saa. Mmm.Ratsastan pitaen toisella kadella dildon paikoillaan. Vahitellen toisen kaden Mikä On Paras Deittipalvelu? sormi loytaa reikani, yksi sormi, kaksi, kolme.

Joulu -03

Kari oli nyt kokonaan vaimoni sisässä, Vaimoni huokasi syvään: "ooohhh. ". Aaaahh. Reisien välistä pilkisti tuuhea karvoitus. Puoli vuotta aikaisemmin työmatkan Tallinnaan.

Katsoin vaimoani syvälle ruskeisiin silmiin ja sanoin: "hyvää joulua rakas" Tuula vastasi kiitos.

Tästä kerrasta oli jäänyt mieleeni Karin kulli. Saman tien olin jo sisällä. Kylpytakin reuna nousi ja näin hieman tukevan mutta mielestäni hyvämuotoisen takapuolen.

Olimme Karin kanssa tehneet n. Kari jähmettyi hetkeksi, mutta konttasi sitten nuolemaan vaimoni pillua. Se oli suunnilleen samanmittainen kuin omani(18cm), mutta huomattavasti paksumpi. Nussi pukki. Nousin ja menin vaimoni taakse. Itse syöksyin saman tien sisälle, Karin liukkaille. Oli näemmä viini tehnyt tehtävänsä ja kiima vei voiton. Kari alkoi liikkua hitaasti edes takaisin, samalla vaimoni rintoja kourien.

treffit
Tags: