Ajattelin Vain Että Se Siitä Kurssista.Ja sitten se alkoi. Näin Jounin sperman ryöpsähtelevän ulos pillusta Karin kalun pumpatessa sisään ja ulos. Ulla huomasi miehen vaihtuneen, mutta avasi itseään Karille vaatien miestä sisäänsä. Talonantimia oli nautittu jo melko paljon. Miesten katseet kertoivat, että jos hänen oli tarkoitus olla haluttava, niin se oli onnistunut. Keijon pois lähtevä, seisova kulli jäi selvästi harmittamaan Ullaa. Puhuin naidessamme Ullalle vieraasta, ja tällä kertaa olin olevinani Jari, jonka tiesin haluavan Ullaa. Aloin kohta esiintyä todella humalaisesti ja mongersin Jounille, että voisinko mennä yläkertaan ottamaan pienet unet.Kari tuli Kun Sinkku Hylkää Ystävänsä Jounin tilalle ja ohjasi kovana seisovan kullinsa Ullan pilluun. Eli minut sammuksiin ja Ulla tarpeeksi humalaan, että saadaan pillua.

treffit

Molemmat saavat vain korkit jä vähän yli ja ymmärtäähän sen ennen käyttämättömät reiät. Yhtäkkiä he tulevat ja sanovat: "hei haluisitsä et me oltais sun palvelijoitais?"

Otan yhden pätkän ja sidon hänen kätensä selän taakse. Katselen heitä hetken nautiskellen. "no, tämä on vasta lämmittelyä, antaa mennä." Kynttilän pää on n. 15 sentin päässä hänen pillustaan. Juuri tätä olen toivonut jo pitkään ja sanon: "selvä on sitten, totelkaa sitten" mietin hetken mitä voisinkaan tehdä kahdella upealla tytöllä jotka seisovat edessäni. Hän inahtelee ja yrittää selvitä urheasti. Haen keittiöstä pari banaania, suklaapatukkaa ja ½ litran limsapulloa.

Söpö upseeri

Hän auttoi minut ylös ja pyysi varomaan nilkkaani. Ystäväni ja kouluttaja lähtivät pois.

Sitten hän istui vierelleni ja käski olemaan varovainen nilkan kanssa.

Ajattelin vain että se siitä kurssista. Vähän ajan kuluttua hän otti kädestäni kiinni ja siirsi sen omalle jalalleni samalla hieman hymyillen. Sitten hän lähti. Nilkka oli nyrjähtänyt ja hän laittoi siihen varovasti tukisiteen ja kysyi mitä oli tapahtunut. Kerroin hänelle etten huomannut kuoppaa.Hetken kuluttua kyseinen upseeri tuli tupaan ja sanoi haluavansa katsoa minun nilkkaani. Hän sanoi olevansa hetero. Väsyneenä olin omissa ajatuksissani enkä huomannut tiessä olevaa kuoppaa johon sitten astuin. Hän ei välittänyt siitä ja hän lohdutukseksi halasi ja pussas poskelle ja sanoi että kyllä minä vielä jonkun löydän. Näin hänet kumminkin ja sain enemmän mitä halusin!!

Lesboa Pizzalähettiä- osa 1Kun olimme riisuneet toinen toisemme työnsi Cindy (naisen nimi) minut sohvalle makuulleni. Edes käymättä suihkussa kiirehdin puhelimen luokse. Noh, nainen tai mies, väliäkös sillä, ajattelin. Pizzeria oli lähellä kotiani, joten sain pizzani aina nopeasti. Astelin ilkosen alastomana naisen eteen tarjoten pilluani hänelle. - Nuole, Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! niin tulee parempi olo, kuiskasin.Hän asettui päälleni ja nuoli hiestä märkänä olevaa kaulaani ja rintojani.Haluan puhelinseksiä, sanoin ripeästi kiertelemättä asiaa sen enempää.

- Sonja, jatketaan vain, kuulin Jonin äänen.

Maatessamme sohvallani sylikkäin silittelin Cindyn karvoitusta. - Kuule, miksi oikein itkit, kun tarjosin pilluani?

- Okei, Jonin ääni kuului ja sitten kuului kolahdus.

Kuulin, miten joku kimuli huohotti kiihkeästi ja kuulin Joninkin huohottavan.

Silloin tiesin, että oli mies tai nainen, oli seksi aina yhtä hyvää. Minun pitää lähteä nyt! Puhelin laskettiin pöydälle.Olen pahoillani, sillä olen jo varattu, Joni vastasi ivallisesti. Sain elämäni järisyttävimmän orgasmin.

treffit
Tags: