Juuri Oikeasta Paikasta...

Mies näki jopa märkiä uniakin joissa hän eli nuo hetket uudestaan...

Nainen kertoi kuinka paljon hän haluaisi nähdä kuinka mies tyydytti toisessa päässä puhelinta itseään.

Saapui kumminkin yksi viikonpäivä jolloin hän löysi neidon antamat numerot jolloin hän muisti myös yhden toisenkin asian jonka neito oli antanut samalla hetkellä kuin numeronkin, mies oli laittanut ne muistona kaappiinsa, heti kun hän näkikin ne hän ajatteli "no jos minä vain laittaisin hänelle sähköpostia, olisihan se kiva tietää ainakin miten hänellä menee"

Niin mies laittoi postin menemään ja kesti päivän kun hän sai neidolta vastauksen, neito oli yllättynyt iloisesti tästä ja neito kertoi että oli elänyt samana hetkenä sauvan kanssa yksin nauttien tuon viime kesäisen hetken, neito myös pyysi että mies soittaisi hänelle koska hän halusi kuulla miehen äänen uudestaan. Juttu kääntyi hyvin hyvin nopeasti viime kesäiseen niin että mies huomasi että hänen aironsa alkoi suureta ja neito huomasi että hänen veneensä alkoi olla valmis soudettavaksi.

Neito huusi puhelimeen kun hän laukesi, hän valui hunajaa jonka mies olisi halunnut nuolla mutta ei voinut koska oli kaukana jossain, niin laukesi mieskin noihin ääniin jotka mies kuuli puhelimestaan...

Saapui sekuntien hiljaisuus mutta melkein kuin yhdestä suusta kummatkin alkoivat nauramaan kun kummatkin ajattelivat mitä olivat äsken tehneet, mies sanoi "olit ihana"

Nainen nyt hieman punastellen vastasi : "niin olit sinäkin, jospa olisin saanut maistaa sitä sinun tikkariasi"

Mies hieman haikeana vastasi "en tiedä ehkä joskus sitä saatkin maistaa, koskaan ei tiedä mihin maailma vie"

Kummatkin lupasivat pitää jatkossa yhteyttä ainakin sähköpostein.

treffit

A two-part focus on Finnish cinema, they will include sixteen films, including three features, all being given their UK premieres, as well as world and international premieres of three mid-length documentaries. All screenings are open to the public and will take place at Edinburgh Filmhouse .

Lähteet... http://www.cineoutsider.com/news/stories/13/09/130902.html

Nina raveissa

Tämäkin pohjautuu tositapahtumiin hyvin pienten yksityiskohtien ollessa erilaisia. Nina sai nopeasti kaksi lähes peräkkäistä vahvaa orgasmia ennen kuin vähän rauhoittui ja vetäytyi irti minusta.

Arvatkaapa mitä teimme kun pääsimme kotiin ?Nina oli alkanut estelemään mutta tunsi Niklaksen kireiden ajohaalareiden etumuksessa isohkon ja kovan pullistuman persettään vasten. Nina vastasi reippaana, että totta kai, lupaukset on pidettävä. Mistä Naiset Haette Seksiseuraa?

Tuli tämä raviviikonloppu ja menimme sitten Ninan kanssa paikalle.

Ja niinhän siinä kävi, että Niklas voitti neljästä lähdöstään kolme.

Nina oli naureskellut mutta kiihottunut ajatuksesta ja kysynyt mitäs Niklaksen panos on jos ei tule yhtään voittoa? Nina repi housuni alas eteisessä tullessaan kotiin iltaraveista, kääntyi selin minuun ja saatuaan omat housunsa juuri ja juuri niin alas, että sai ohjattua kaluni takaapäin pilluunsa ja työnsi täysin käsittämättömässä kiimassa peräänsä kaluni pohjaan asti rajusti siinä seisten ja Ninan nojatessa tuulikaapin ovenkarmiin. Ninalle oli kuitenkin jäänyt kiima päälle ja siksi käyttäytyi kuten käyttäytyi ja vaati sen takaapäinpanon siinä ja silloin eteisessä.

Nina kysyi vielä minulta mitä ajattelin asiasta ja minä Löydä Seuraa Seksiin Netistä sanoin, että jos näin on sovittu niin se sitten pitää pitää minkä on luvannut.

Läheistä ystävyyttä

Olin liian kiihottunut enää lopettaakseni ja välittääkseni jäisinkö kiinni vai en.

Seksiasiat olivat oikeastaan ainoa aihe mistä emme Janin ja Samin kanssa olleet koskaan puhuneet pahemmin. Mutta ennen kuin ehdin sinne Sami otti kädestäni kiinni ja veti minut itseään päin. Tulen sitten yhtäaikaa jos en ensiksi pääse... kai se kavereiden kesken onnistuu ihan hyvin? Aloin hiljaisen keinunnan.... kalu hieroi todella uskomattoman tuntuisesti ... juuri oikeasta paikasta... värisin odotuksesta. Tunsin kuinka heidän kalunsa alkoivat purkautua sisälleni.... sykkien pitkään vielä. Jani piti lanteistani kiinni puskiessaan rajusti sisääni. Pysähdyin liikkeessämme kun tunsin Janin asettelevan kaluaan peppuaukolleni. Tavoittelin käsiini heidän kalunsa samalla... puristelin ja hyväilin niitä heidän leikkiessään rinnoillani.

treffit
Tags: