Kymmenkunta Rajua Työntöä Ja Vaimoni Alkoi Huutaa Suoraa Huutoa Orgasmiaan.

En nähnyt hameen takia kuinka Jukan parru levitti kultani pillun huulia. Sari oli käpertynyt kainalooni sohvalla ja Jukka istui nojatuolissa. Jukka tarttui vaimoni lantioon ja ohjasi kullinsa taas sisään. Sari vasta hieroi vittuaan sitä vasten. Hänen hameensa peitti kaiken nähtävän alleen, mutta tiesin ettei kalu ole vielä vaimossani. … täyttää… uuhh.. mut…kokonaan…Se..se…se on niin… valtavan paksu ja….ja pitkä… Syvällääääh!”Välillä vain puolet terskasta oli sisällä ja Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä välillä koko toteemi painui häneen. Kymmenkunta rajua työntöä ja vaimoni alkoi huutaa suoraa huutoa orgasmiaan. Pitkiä syviä hitaita työntöjä.

treffit

"sitte suklaapatukat" annan ne heidän käsiinsä ja he alkavat yrittää. "aaaa" hän inisee kuumuutta. Haen taas sen saman kynttilän ja heti kun olen ottanut pullon pois kaadan steariinia hänen aukkoonsa kun se vielä on auki. Ensin paita, alta paljastuu punaiset rintsikat, sitten tiukat farkut joiden alta paljastuu punaiset stringit.

Jatkoako vaiko eikö?

Sitten annan vielä ½ litran pullot. Yhtäkkiä he tulevat ja sanovat: "hei haluisitsä et me oltais sun palvelijoitais?" "no, tämä on vasta lämmittelyä, antaa mennä."

Onnistuneet treffit kangistuvat harvoin kaavoihin. Kultturelleilla oopperaelamyksilla ja rahalla ei saa naisen paata pyoralle.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/suhteet/200701025533565_su.shtml

Ansa"Ei siitä tullu mitään, nukkumiseks meni", Tomi vastaa.Sama toistuu kahteen-kolmeen kertaan.

"Ei, älä helvetissä tee niin!"

Emilia vaikeroi olohuoneessa nyt siihen malliin, ettei ole epäselvyyttä siitä, etteikö orgasmi juuri nyt väristäisi Emilian sisintä.

"Pitääks käyttää kumia?"Lähtiessäni karvat olivat selvästi pidemmät, nyt häpyhuulet suorastaan kiiltelevät ajetuina ja rasvattuina. "Mä en tienny, että sulla on videosysteemit..."

"Etkä laita pahakses, jos nussin vaimoas?"Pikakelaan nauhoitusta eteenpäin, kunnes näen vaimoni riisuvan. Vaimoni näkee varmasti yhtä hyvin kuin minäkin nauhalta Tomin laukeavan ja ottaa juuri tuolloin kalun pois suustaan. Tomin kalu jöpöttää melko lailla jäykkänä.

"Heikki!"Olen laueta tähän paikkaan. Selvästikin tuo nuori Toimittaja Testasi Netin Treffipalvelun nainen rakastaa nussimista!

treffit
Tags: