Tuparit

Seuraava tarina on fantasiaa mutta toivottavasti joskus vielä toteutuu. ;)Minut on kutsuttu ”kunniavieraaksi” kaverin tupareihin, joihin on tulossa kuulemma muutamia top-henkisiä vieraita ja minun hommani on viihdyttää kaikkia. Kun saavun kaverin asunnolle, niin kämpän isäntä tulee avaamaan oven ja käskee riisua kaikki vaatteet pois eteisessä. Riisuessani vaatteitani kuulen usean miehen juttelevan olohuoneessa jonne isäntä oli mennyt ilmoittamaan tulostani. Astun alasti olohuoneen ovelle sydän tykyttäen ja näen isännän lisäksi 7 muuta miestä mittailevan katseillaan minua.


Sanomatta sanaakaan ensimmäinen miehistä alkaa avaamaan housujaan ja ilman erillistä käskyä siirryn hänen luo polvilleni ja kaivan kyrvän housuista ja imaisen sen suuhuni. Kuulen kuinka muutkin miehet availevat housujaan ja siirtyvät lähemmäksi. Useat käsiparit kourivat kyrpääni ja persettäni. Kyrpiä alkaa ilmestymään viereeni ja vaihdan toisen kyrvän suuhuni ja alan runkkaamaan käsilläni paria muuta. Hetken imutuksen ja runkkailun jälkeen isäntä sanoo, että riittää tältä erää ja käskee minun seurata makkariin samalla kun vieraat jäävät riisumaan loppuja vaatteitaan olohuoneessa.


Lähteet: http://fuckprivateopgeleiden.xyz/teen-sex-porno-ravintola-piha-tampere-suolahti

Yöpöydällä on iso kasa kortsuja ja iso liukuvoide-purkki. Isäntä alkaa riisua vaatteitaan ja käskee minun samalla voidella reikäni ja ottaa kunnon asento sillä kohta saan munaa kunnolla. Käytän reilusti voidetta ja sormilla nain reikääni niin syvälle kuin saan, että voidetta varmasti riittää ja siirryn sängyn kulmalle ja laskeudun mahalleni sängylle. Sänky on korkea jenkkisänky, joten perseeni on sopivalla korkeudella näinkin ja tämä on lempiasentoni, saan munaa takaapäin ja naiva mies voi painella seisten niin kovaa kuin lantiosta lähtee. Levitän pakarani ja viimein tunnen kyrvän pään reiälläni tunkeutuvan kiimaiseen reikääni ja alkavan naida mua kovalla tahdilla säälittä, juuri niin kuin tykkään.Isäntä nai mua karjuen perseeseen ja itse en voi muuta kuin uikuttaa alla kiimasta ja onnesta. Lopulta isäntä ottaa kyrvän ulos, heittää kortsun lattialle ja käskee imeä. Hetken kuluttua tunnen kuinka iso lasti spermaa lentää kurkkuuni ja nielen kaiken, kuten huoran kuuluukin. Lopuksi nuolen ja imen isännän kyrvän puhtaaksi ja hän siirtyy olohuoneeseen ja kuulen hänen huikkaavan vierailleen: ”nyt on teidän vuoro, pitäkää hauskaa!” Olohuoneesta alkaa kuulua askelia, minä meen tunnollisesti uudestaan sängyn kulmalle mahalleni, levitän pakarani ja odotan kiimassa uutta vierasta kyrpää perseeseeni...Antakaa palautetta ja ehdotuksia jos haluatte jatkoa... ;)