Vedät Oven Perässämme Kiinni.


No minä ajattelin, että eihän siinä mitään mennään, kun ei siellä ollut muitakaan. En tiedä miten jatkaisin tätä, kun tämä on vasta unelmaa, enkä ole kokeillut miesten välistä seksiä, vaikka haluaisin...

Niin sitten lähdimme ja perille päästyämme laitoimme saunan päälle ja siinä vaiheessa ajattelin, ettei tämä tainnut ollakaan niin hyvä idea kuin luulin, sillä he alkoivat suutelemaan. Katselin heitä siinä nolona ja huomasin pikkuhiljaa kiihottuvani ja sen huomasivat myös miehetkin. No rupesimme riisuuntumaan saunaa varten ja miehet halusivat välttämättä pestä minut. Olin ravintolassa yksin istumassa, kun siihen tuli mies ja pyysi minua istumaan hänen ja kaverinsa pöytään. Hetken päästä toinen Hanki Panoseuraa Ilmaiseksi Netistä miehistä kysyi minulta, että lähdenkö heidän tykö saunomaan ja vastasin että mikä ettei.

treffit

Irrottaudut minusta. Veri virtaa entistä kuumempana lantiossani. Tartun viime hetkellä ranteeseesi ja estän aikeesi. Kyntesi uppoavat orgasmisi voimasta ihooni ja huuliltasi purkautuu käheä valitus. Upotat hampaasi olkapäähäni. Silmissäsi on kiimaa, mutta myös kärsivällisyyttä. Vedät oven perässämme kiinni. Yniset nautinnosta suutani vasten. Treenistä väsyneet lihaksesi värisevät käteni alla. Tämä vie aikaa.

Specialized pages for real time checking on pricing and availability are also available. For more information, contact

Lähteet... http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=8700938

Miehen kanssa ystävän mökillä

Päinvastoin, kokemus on vain lujittanut suhdettamme, ja luotan mieheeni aiempaa enemmän kun tiedän, että hän luottaa minuun niin paljon, ettei pelkää minun kiinnostuvan "vieraista" vaikka seksiä harrastinkin muutenkin kuin hänen kanssaan. Kävimme vielä aamu-uinnilla ja ystävien tavoin hyvästelimme, toivottelimme hyviä jatkoja ja toivoimme, että voisimme tavata useamminkin. Käännyimme sitten katsomaan Juhaa, ja mieheni sanoi: "Minusta se on oikein hyvä ajatus. kysyin. Juha vastasi pilke silmäkulmassa, että ellei teillä ole mitään sitä vastaan, voitte te siinäkin jatkaa. Luulen että se !

Mutta en halunnut lopettaa, vaan tuntui uskomattoman ihanalta kun miehet hieroivat ja hellivät ja suutelivat minua joka puolelta. Niinpä vasta nyt ensimmäistä kertaa ajattelin, että ehkä mieheni tosiaan haaveilee fantasiansa toteuttamisesta. Liittyvät Kontaktit, Seksi Treffit Tampere

treffit